Onze troeven

Gedreven vakkennis

Met 30 jaar ervaring in het verzinken, zijn onze medewerkers echte specialisten in dit vak. Vanuit die expertise adviseren wij elke klant en wordt de optimale oplossing voorgesteld.

Of het nu gaat om een bestelling van één stuk of een serie, om een project van profielen, afsluitingen of zelfs duizenden aanhangwagens, wij pakken elke job aan met dezelfde zin voor service en kwaliteit. 

Onze installatie is uitgerust om stukken te verzinken met afmetingen tot 6500 mm lengte, 1500 mm breedte en 3300 mm hoogte.

Dankzij de aanwezige knowhow, de doorgedreven specialisatie, de investeringen in moderne voorzieningen en de flexibele structuur, kunnen wij u een uitstekende prijs-kwaliteit verzekeren.

Optimale kwaliteitscontrole

Vergo Galva staat in voor het volledige productieproces. De kwaliteit blijft dus bij elke stap gegarandeerd, telkens volgens de Europese norm voor het thermisch verzinken EN ISO 1461. 

Onze degelijke kwaliteitscontrole en verzorgde verpakkingsprocedure verzekeren een perfecte levering bij de klanten.

kwaliteit1 verpakt1

Ons aanbod op uw maat

Gespecialiseerde medewerkers bepalen samen met u de beste oplossing. De uitvoering gebeurt gegarandeerd binnen de kortste termijn en tegen competitieve voorwaarden.

Uitstekende dienstverlening

Korte laad- en lostijden en een zeer goede bereikbaarheid - vlakbij de afrit van de E17 - zorgen er voor dat wij u een voortreffelijke dienstverlening kunnen bieden.

Extreem lange levensduur

Samen met ons zusterbedrijf Vergo Coating kan Vergo Galva een combinatie van verzinken en coaten aanbieden voor dé ultieme bescherming tegen corrosie (duplex-systeem). De zinklaag verhindert roestvorming onder de laklaag. De laklaag biedt naast een bescherming tegen chemische invloeden (epoxycoating) of atmosferische veranderingen (polyestercoating) een bijkomende bescherming van de onderliggende zinklaag.

Vergo Coating staat in voor het poederlakken van zowel thermisch en elektrolytisch verzinkt staal, blank en zwart staal, en aluminium of inox. Hun installatie is uitgerust om stukken tot een lengte van 15 meter te poederlakken in uw favoriete kleur. Daarnaast kunnen zij uw stukken ook stralen en metalliseren.

Vergo Coating beschikt over het kwaliteitslabel Qualisteelcoat, waardoor een hoge en betrouwbare kwaliteit verzekerd is.